Seznamte se ...

...aneb pohled pod vývojářskou pokličku

středa 4. června 2014

Hlavní kniha - výběry

Následující video již bylo předvedeno na konferenci uživatelů dne 29.5.2014. Protože však někteří z našich zákazníků neměli možnost se konference zúčastnit, objevuje se první z prezentovaných videí také v tomto blogu.

Video není ozvučené, tak jen krátce o tom, co obsahuje. Jsme v podsystému Finanční účetnictví a v následující ukázce jsou předváděny možnosti výběru z hlavní knihy. Období, za které chcete zobrazit obsah hlavní knihy se omezuje zadáním data ke dni. Výběr probíhá podle zadaných parametrů. V naší ukázce je to podle účtu či útvaru nebo v kombinaci obou nositelů. V závislosti na tom, jaké nositele nákladů jsou aktivní, je možné provádět i další druhy výběrů.  Nastavené výběry je možné si uložit pro opakované použití.


 
 
 
Po prezentaci tohoto videa se objevily dotazy od zákazníků, zda lze pro výběr z hlavní knihy použít i tzv. nespojité intervaly. Jako ukázku toho, jak může vhodný dotaz ve správnou chvíli ovlivnit vývoj produktu, si můžete prohlédnout výsledek práce našich vývojářů v této oblasti za uplynulých pár dní.
 
 
Zadávání požadavků na výběr z hlavní knihy se změnilo. Tlačítkem [ + ] dole můžete přidávat další řádky se zadáním požadovaného intervalu. Tlačítkem [ - ] je samozřejmě můžete odstraňovat, pokud jste se zmýlili.













Na závěr stisknete tlačítko [ OK ] a v tomto případě dostanete následující výběr z hlavní knihy:



Poučení na závěr:
Správná připomínka ve správné chvíli - to je to, co očekáváme od našich zákazníků. Své připomínky můžete uplatňovat i prostřednictvím komentářů k tomuto blogu.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat